Екскурзии Сърбия

Уикенд в Ниш

Маршрут: София-Ниш-София
2 дни / 1 нощувки
Транспорт: Автобус

Цена от:
 138 лв.

Дати на отпътуване:
14.12.2019 г.

Уикенд в Ниш - Купон и посещение на Винарна Малча
2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Цена 138 лв.
КУПОН В НИШ И ПОСЕЩЕНИЕ НА ВИНАРНА МАЛЧА
Маршрут: София - Винарна Малча - Ниш - София
2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря
Дати на отпътуване: 16.02; 09.03; 13.04; 08.06; 28.09; 26.10; 14.12.19;
1 ден: София - Винарна Малча - Ниш
Отпътуване от гр.София oт ул. Оборище и пл. Ал. Невски в 7:00 ч. Пристигане във Винарска изба Малча около обяд. Дегустация на вино и местни сръбски сирена. Дегустацията предлага истинско пътуване през времето с различните технологии на производство: римска – с вино, което се прави в глинени амфори, вкопани в земята, средновековна – в познатите дъбови бурета, от двадесети век – в бетонни контейнери и съвременна. Във всяка зала ще имате възможност да опитате от произведеното тук вино. Отпътуване за гр.Ниш. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ден: Ниш - София
Закуска. Пешеходна разходка в центъра на Ниш - площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г.; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в гр.София вечерта на на ул. Оборище и пл. Александър Невски.
Цената включва:
транспорт с лицензиран автобус/микробус 1*/3*
1 нощ. с 1 закуска в х-л 3*
1 вечеря
водач по време на пътуването
медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 г. на ЗК Армеец
Цената не включва:
входните такси на посещаваните обекти
Челе кула” – 2 евро
винарна "Малча" с дегустация на вина – около 8 ЕВРО
доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 100 лв.
доплащане за медицинска застраховка на ЗК Уника с покритие 5000 евро за лица до 79 г. - 6 лв. (задължително допалщане). Лица над 79 г. не се застраховат!
застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“
Единична стая – 163 лв.
дете до 12 г. с двама възрастни – 123 лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.
Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Дата
16.02.2019 г.
09.03.2019 г.
13.04.2019 г.
08.06.2019 г.
28.09.2019 г.
26.10.2019 г.
14.12.2019 г.