Предстоящи екскурзии

Винен тур около Пловдив

Маршрут: София-Пловдив-София
2 дни / 1 нощувки
Транспорт: Автобус
Хранене:BB

Цена от:
 159 лв.

Дати на отпътуване:


“ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК, ЗА ДА ПИЕМ ЕВТИНО ВИНО…“ - КЛИФ ХАКИМ

Ако и вие смятате, че е така заповядайте с нас на един кратък винен тур, да опитаме най-хубавите вина на две от най-добрите български изби – Вила Юстина и Винарна Загрей

Маршрут: София – Пазарджик – Първомай – Пловдив – Перущица – София

Дати на тръгване: 26.09 – 27.09.20; 17.10 – 18.10.20;

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска


1 ден - София – Първомай – Пловдив
Отпътуване от София в 10.00 ч. от пл. Ал Невски и ул. Оборище; в 11.00 ч. от Пазарджик по маршрут София-Пазарджик – Първомай, където ще посетим винарна Загрей. Там любезните домакини, ще ни направят обиколка на винарната, след което имаме дегустация на 3 вина, придружени с домашно приготвен хляб от лимец – собствено производство, домашни мезета и минерална вода. Отпътуване за Пловдив. Настаняване в хотел. Обиколна на Стария град - исторически и архитектурен резерват, известен със своите сгради в стила на възрожденския период, древните римски и тракийски руини, различни паметници и забележителности. Ще посетим най-известните му забележителности и разбира се, коронното бижу на този град - Античният римски театър. Свободно време за разходка по Главната търговска улица. Нощувка.
2 ден – Пловдив – Перущица – София
Закуска. Свободно време за разходка в града. На обяд отпътуване за Перущица, където ще посетим винарна Юстина - започвайки с екскурзоводска обиколка на лозето и фермата на Вила Юстина, заедно с кратко описание на сортове грозде и история на региона. След това ще се разходим из избата „ По пътя на виното”, където ще имаме презентация на технологичните етапи от производството на вино. И накрая посещаваме Еnoteca, където ще научим за историята на Вила Юстина. След обиколката ни ще се насладим на дегустация на хубави вина, придружени от мезета и вода. Отпътуване за София. Пристигане в София около 19.00 ч. на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

НАСТАНЯВАНЕ в Хотел 2*/3* на база нощувка със закуска

ЦЕНА на човек в двойна стая 159 лв.
единична стая 199 лв.

Цената включва:
транспорт с автобус 3*
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3*
водач от туристическата агенция
посещения и дегустации в двете винарни

Цената не включва:
разходи от личен характер
входни такси на посещаваните обекти
медицинска застраховка
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 туриста.
Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за анулации и неустойки:
От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.
Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини.

Дата
26.09.2020 г.
17.10.2020 г.