Предстоящи екскурзии

Перперикон, Каменните гъби и Кърджали

Маршрут: София-Кърджали-София
1 дни
Транспорт: Автобус

Цена от:
 45 лв.

Дати на отпътуване:
24.10.2020 г.

Перперикон, Каменните гъби и Кърджали
1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Цена 45 лв.
Перперикон - Каменните гъби - Кърджали
Маршрут: София - Кърджали - София
Дати на отпътуване: 05.04; 09.05; 24.10.
Отпътуване от площад „Александър Невски” в 7.00 ч. Останки от старо селище, гробове, дворец, крепостни стени, храм, светилище - всичко е започнало преди 5000 години. Вие няма да видите просто руини на населено място - без всяко съмнение Перперикон е много повече - специално място - свещена скала за поклонници на Орфей, Дионис, Христос, мюсюлмани. Всички са вярвали в магическата енергия на това място, което все още крие много загадки. Кърджали е областен град, разположен в сърцето на източните Родопи. Посещението на регионалния исторически музей ще задоволи всеки интересуващ се от Античност и Средновековие, а красивият градски център е своеобразна наслада за сетивата. Каменните гъби са природен феномен - причудливи скали с височина до 3 метра и форма на гъба. Отпътуване за София. Пристигане след 20.00 ч. на площад „ Ал. Невски“.
Цената включва:
Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
Водач по време на пътуването
Цената не вклюва:
Входните такси на посещаваните обекти
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.
Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, - 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: 100% при записване

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Дата
05.04.2020 г.
09.05.2020 г.
24.10.2020 г.